06 28 82 97 92 info@deseizoenen.nl

Tuinonderhoud | Hoveniersbedrijf 'de Seizoenen'

Tuinonderhoud is net zo belangrijk als tuinaanleg

Het goed verzorgen en onderhouden van uw tuin is net zo belangrijk als het ontwerp of de aanleg van de tuin. “De Seizoenen” levert deze dienst, zowel aan de particuliere als de zakelijke markt.

Tuinonderhoud – “De Seizoenen” zal ervoor waarborgen dat uw tuin er het gehele jaar door verzorgt en gezond bij ligt. U kunt hiervoor een onderhoudscontract (zie hieronder) afsluiten voor een (kalender)jaar. Dit houdt in dat “De Seizoenen” bijvoorbeeld één keer in de maand uw tuin onder handen neemt. U kunt er ook voor kiezen om uw tuin slechts een aantal keren per jaar een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. Als u de voorkeur geeft aan een jaarlijkse behandeling van bijvoorbeeld uw verharding tegen onkruid, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Kortom in overleg kan “De Seizoenen” zijn diensten aanpassen aan al uw wensen.

Werkzaamheden die kunnen behoren bij een onderhoudscontract:

 

  • snoeien van hagen, borderbeplanting en bomen
  • borders onkruidvrij houden
  • onderhoud gazon
  • bemesten van de beplanting
  • chemische en handmatige onkruidbestrijding op verharding
  • een voorjaarsbeurt
  • een winterbeurt

SNOEIEN

Voor elke snoeiwerkzaamheid hebben wij de juiste apparatuur en…

lees meer ...

en vakkundige mensen in dienst.

Zowel vormsnoei (solitair, blok of haag), gezondheidssnoei (dood hout, schurende takken) en verjongingssnoei, behoord binnen de gangbare werkzaamheden die elke beplantingssoort eens in een bepaalde hoeveelheid tijd nodig heeft.

“De Seizoenen” biedt u deze werkzaamheden aan op regiebasis of binnen een jaarlijks tuinonderhoudscontract.

OUDE BEPLANTING

Oude beplanting klein of groot van grote bomen tot gazon, alles kan door “De Seizoenen” …

LEES MEER ...

verwijderd en afgevoerd worden. Ook versnipperen en terugbrengen in de borders van het houtige afval behoord tot de mogelijkheden.

ONDERHOUD GAZON

Misschien wel het meest bekende onderdeel van een tuin …

Lees meer ...

maar ook eentje die niet onderschat mag worden.

Zowel de aanleg, maar met name ook het onderhoud zijn essentieel voor het hebben én houden van een net gazon. Het gazon behoeft een hoop onderhoud (verticuteren, kunstmest strooien, kanten steken, beluchten) om het in goede conditie te houden en er dient daarnaast uiteraard plus minus 30 à 35 keer per jaar gemaaid te worden.

Wilt u van al deze ‘rompslomp’ af zijn dan bent u bij “De Seizoenen” aan het goede adres. “De Seizoenen” levert namelijk gazon-onderhoudscontractjes in alle soorten en maten, van een jaarlijkse verticuteer- en bemestbeurt tot aan het gehele gazon onderhoud gedurende het jaar inclusief de bovenstaande maaibeurten.

Het bovenstaande geldt voor kleine en grote gazons, “De Seizoenen” is namelijk in het bezit van een loopmaaier voor kleine gazons en een zitmaaier voor grote gazons. Tevens biedt “De Seizoenen” kunstgras aan, ga hiervoor terug naar tuinaanleg.

Kwaliteit voor particulieren
& bedrijven!