Contact
Kantoor

Oekelsestraat 3

4891 PE Rijsbergen

Follow us
Image Alt

Houtbouw

op maat voor u gemaakt
Ons hoveniersbedrijf verzorgt naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin ook tuinverlichting, bestrating, complete beregeningsinstallatie en houtbouw. Buiten Houtbouw is onderdeel van De Seizoenen en heeft zich gespecialiseerd in deze houtbouw.
overkapping

Dezelfde werkwijze

helder en concreet

Onze werkwijze bij Buiten.nl is hetzelfde als bij De Seizoenen. We komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag bij u langs. We zetten uw wensen op een rij en bespreken de talloze mogelijkheden en materiaalkeuzes.

Na dit eerste oriënterende gesprek gaan we aan de slag met een eerste ontwerp.

Wanneer u net zo enthousiast bent over het ontwerp als wij maken wij hiervoor een offerte. Is de offerte akkoord, dan gaan wij  het ontwerp verder uitwerken en aanpassen aan uw wensen.

Na het goedkeuren van het ontwerp en de offerte komt de voorbereiding voor de uitvoering van het plan. De bouwtekeningen worden gemaakt en de benodigde materialen worden besteld. In overleg met u maken we een concrete planning, zodat u weet wanneer u ons uitvoeringsteam kunt verwachten.

Zodra het project afgewerkt is, volgt de oplevering. We bekijken samen het gerealiseerde project. Zijn er nog zaken waar u niet helemaal tevreden over bent? Dan lossen we die zo spoedig mogelijk op.

onze houtbouw

AFSPRAAK MAKEN?
Bel ons op +31 (0)76 5968626